autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de peste la cuptor

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
1 kg file peste (acum, am folosit pangacius), 1 lingura pasta de ardei, 4 catei de usturoi, 1 lamaie, 2 oua, 50g mac, 50g seminte de susan, 200 g faina alba, 200 g faina de malai, 50 g ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

13 voturi

Mod de preparare

Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei.
Luam cate o bucata de peste, il dam prin faina alba, prin ou si prin amestecul de susan,mac si faina de malai. Asezam bucatile in tava, mai stropim cu putin ulei si dam la cuptor. Dupa 15’ intoarcem feliile si le mai lasam exact 10’, vom obtine bucati crocante si gustoase de peste.
Eu le-am servit alaturi de legume fierte le steamer . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Delicios.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata super bine,iar gustul trebuie sa fie unul deosebit...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte bune!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Ce bine arata..... Si cred ca e si foarte bun!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Apetisantă reţetă!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      faina reteta.eu as elimina malaiul din amestecul de seminte.are destula faina si semintele trebuie ca sunt grozave.

    • angy (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Trebuie sa fie un deliciu!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Gustos si foarte frumos prezentat!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Cred ca este de nota 20 ........am salvat si eu reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 kg file peste (acum
  • am folosit pangacius)
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 50g mac
  • 50g seminte de susan
  • 200 g faina alba
  • 200 g faina de malai
  • 50 g ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Scoici cu garnitura de spaghete