Reteta postata pe: 25 februarie 2010
Ingrediente
1 kg file peste (acum, am folosit pangacius), 1 lingura pasta de ardei, 4 catei de usturoi, 1 lamaie, 2 oua, 50g mac, 50g seminte de susan, 200 g faina alba, 200 g faina de malai, 50 g ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei.
Luam cate o bucata de peste, il dam prin faina alba, prin ou si prin amestecul de susan,mac si faina de malai. Asezam bucatile in tava, mai stropim cu putin ulei si dam la cuptor. Dupa 15’ intoarcem feliile si le mai lasam exact 10’, vom obtine bucati crocante si gustoase de peste.
Eu le-am servit alaturi de legume fierte le steamer . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
violette (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
Ce bine arata..... Si cred ca e si foarte bun!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
Apetisantă reţetă!
panseluta (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
faina reteta.eu as elimina malaiul din amestecul de seminte.are destula faina si semintele trebuie ca sunt grozave.
angy (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Trebuie sa fie un deliciu!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Gustos si foarte frumos prezentat!
Alice85 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Cred ca este de nota 20 ........am salvat si eu reteta.