1-Se spala fileurile de ton cu apa rece si se sterg, apoi se dau cu sare si piper.Se curata usturoiul si se piseaza intr-un bol mic.Se amesteca bine cu sucul de lamaie si 2 linguri de ulei, apoi se intinde peste peste.Se preincalzeste grilul la putere medie.
2-Se aseaza feliile de ton pe gril sau intr-o tigaie, se baga in cuptorul-gril si se gateste timp de aprox 10 minute, timp in care bucatile se intorc o data.
3- Intre timp se spala rosiile, li se scoate cotorul si se taie in cubulete foarte mici.Se spala busuiocul, se zvanta, se toaca marunt frunzele si se adauga peste rosii.Se adauga otet balsamic, sare, piper, zaharul si restul de ulei, se amesteca, iar la sfarsit se adauga si maslinele.
4- Se aseaza pestele pe farfurii preincalzite, iar deasupra se intinde amestecul cu rosii.
Se poate servi cu sparaghel verde fiert nu prea moale si aburit cu unt sau ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii