Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru piure.
Patrunjelul se toaca marunt iat tonul se scurge de zeama (ulei sau suc propriu).
Feliile de paine le-am maruntit la robot pana s-au facut frimituri.
Cartofii se paseaza si peste ei adaugam pestele maruntit, arpagicul (sau ceapa verde) si patrunjelul.
Cand toate ingredientele s-au amestecat bine se formeaza ca niste chiftele mai mari.Apoi se dau prin oul batut si frimiturile de paine.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Se pot servi cu salata sau simple.Noi le serveam cu cartofi prajiti si salata chiar daca mancam practic cartofi cu cartofi :D.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii