autor:

Gabrielaolteanu

» » Mancaruri cu peste

Fish cakes (chiftele cu peste)

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 19 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 19 februarie 2012

Ingrediente
2 cartofi albi mari, 1 legatura patrunjel, 1 conserva ton (marunti sau intreg) scursa de zeama, 2 felii de paine, 1 ou, cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocata marunt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru piure.
Patrunjelul se toaca marunt iat tonul se scurge de zeama (ulei sau suc propriu).
Feliile de paine le-am maruntit la robot pana s-au facut frimituri.
Cartofii se paseaza si peste ei adaugam pestele maruntit, arpagicul (sau ceapa verde) si patrunjelul.
Cand toate ingredientele s-au amestecat bine se formeaza ca niste chiftele mai mari.Apoi se dau prin oul batut si frimiturile de paine.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Se pot servi cu salata sau simple.Noi le serveam cu cartofi prajiti si salata chiar daca mancam practic cartofi cu cartofi :D.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish cakes (chiftele cu peste)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI

PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI

Pestele se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava de cuptor. Deasupra, se pune o parte

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cartofi albi mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 conserva ton (marunti sau intreg) scursa de zeama
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocata marunt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

2 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste cu legume