autor:

.Alexandra.

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Fish fingers de casa

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
-400 grame file de cod, -125 grame pesmet, -2 linguri parmezan dat pe razatoare, -1 lingura patrunjel verde tocat, -1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare, -1/2 lingurita paprika, -1/2 lingurita cimbru uscat, -1/4 lingurita pudra de usturoi, -150 ml smantana grasa, -1 ou, -100 grame faina de grau, -100 ml ulei de floarea soarelui, -piper negru, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pestele in fasii si se da deoparte. Se pune pesmetul intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul verde, parmezanul, pudra de usturoi, coaja de lamaie, paprika si cimbrul si se amesteca bine.
Intr-un alt bol se pune oul, se adauga smantana si se amesteca cu ajutorul unei furculite.
Se pune faina intr-un bol mare si apoi se dau pe rand fasiile de peste prin faina, ou si apoi prin amestecul de pesmet.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, la foc moderat. Cand uleiul s-a incins, se pun fasiile de peste si se prajesc pana ce capata o crusta aurie. Se scot pe un servet si se lasa la scurs.
Se garnisesc cu felii de rosii si lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe

Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe

Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Somon cu lamaie

Somon cu lamaie

Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si

25 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super reteta,pestele este un aliment foarte bun pentru organismul nostru.Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -400 grame file de cod
  • -125 grame pesmet
  • -2 linguri parmezan dat pe razatoare
  • -1 lingura patrunjel verde tocat
  • -1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare
  • -1/2 lingurita paprika
  • -1/2 lingurita cimbru uscat
  • -1/4 lingurita pudra de usturoi
  • -150 ml smantana grasa
  • -1 ou
  • -100 grame faina de grau
  • -100 ml ulei de floarea soarelui
  • -piper negru
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super reteta,pestele este un aliment foarte bun pentru organismul nostru.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Budinca de peste