Se taie pestele in fasii si se da deoparte. Se pune pesmetul intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul verde, parmezanul, pudra de usturoi, coaja de lamaie, paprika si cimbrul si se amesteca bine.
Intr-un alt bol se pune oul, se adauga smantana si se amesteca cu ajutorul unei furculite.
Se pune faina intr-un bol mare si apoi se dau pe rand fasiile de peste prin faina, ou si apoi prin amestecul de pesmet.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, la foc moderat. Cand uleiul s-a incins, se pun fasiile de peste si se prajesc pana ce capata o crusta aurie. Se scot pe un servet si se lasa la scurs.
Se garnisesc cu felii de rosii si lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii