autor:

.Alexandra.

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Fish fingers de casa

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
-400 grame file de cod, -125 grame pesmet, -2 linguri parmezan dat pe razatoare, -1 lingura patrunjel verde tocat, -1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare, -1/2 lingurita paprika, -1/2 lingurita cimbru uscat, -1/4 lingurita pudra de usturoi, -150 ml smantana grasa, -1 ou, -100 grame faina de grau, -100 ml ulei de floarea soarelui, -piper negru, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pestele in fasii si se da deoparte. Se pune pesmetul intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul verde, parmezanul, pudra de usturoi, coaja de lamaie, paprika si cimbrul si se amesteca bine.
Intr-un alt bol se pune oul, se adauga smantana si se amesteca cu ajutorul unei furculite.
Se pune faina intr-un bol mare si apoi se dau pe rand fasiile de peste prin faina, ou si apoi prin amestecul de pesmet.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, la foc moderat. Cand uleiul s-a incins, se pun fasiile de peste si se prajesc pana ce capata o crusta aurie. Se scot pe un servet si se lasa la scurs.
Se garnisesc cu felii de rosii si lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Mici picanti de peste

Mici picanti de peste

In robotul de bucatarie se pun feliile de peste dupa ce-au fost in apa cu sare de bucatarie si lamaie-si

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super reteta,pestele este un aliment foarte bun pentru organismul nostru.Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -400 grame file de cod
  • -125 grame pesmet
  • -2 linguri parmezan dat pe razatoare
  • -1 lingura patrunjel verde tocat
  • -1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare
  • -1/2 lingurita paprika
  • -1/2 lingurita cimbru uscat
  • -1/4 lingurita pudra de usturoi
  • -150 ml smantana grasa
  • -1 ou
  • -100 grame faina de grau
  • -100 ml ulei de floarea soarelui
  • -piper negru
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super reteta,pestele este un aliment foarte bun pentru organismul nostru.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi