"Fitze" de curcan

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
"Fitze" de curcan

Ingrediente

  • piept de curcan,
  • smantana,
  • cozi de ciuperci albe,
  • marar,
  • chilli,
  • usturoi,
  • sare,
  • ulei

Mod de preparare

Se calesc cozile de ciuperci taiate felii cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului, se pune putina sare apoi smantana si mararul verde si se lasa pe foc mediu pana se ingroasa.

Se bat feliile de piept de curcan un pic cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pune chilli pe fiecare parte (puteti folosi boia iute de ardei) apoi se gatesc pe gratarul de aragaz cate 1 minut pe fiecare parte.

Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza feliile de piept de curcan si se aseaza sosul de smantana cu ciuperci deasupra apoi se mai lasa 10-15 minute la cupot (pana se schimba culoarea).

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor