autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Flancuri Cu Capsuni

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
un pachet aluat foietaj, crema, 1,3 l lapte, 250 gr faina, 450 gr zahar, 5 oua, 4 lg nuca de cocos, esenta de vanilie, sare, decor, capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu ouale, zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa. Se raceste inainte de a fi folosita.

Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm; se aseaza in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am stropit-o cu apa rece;
se coace la temperatura medie timp de circa 15 min;

Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Flancuri Cu Capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
salam de biscuiti

salam de biscuiti

Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat. Se pune la fiert

34 voturi    8 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini placinte cu foi brick

Mini placinte cu foi brick

Se curata bostanul si merele, se rad apoi se pun intr-un vas pe foc mic impreuna cu ulei zahar si

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj
  • crema
  • 1,3 l lapte
  • 250 gr faina
  • 450 gr zahar
  • 5 oua
  • 4 lg nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • sare
  • decor
  • capsuni

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prăjitură sănătoasă cu fructe şi brânză de vaci