autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Flancuri Cu Capsuni

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
un pachet aluat foietaj, crema, 1,3 l lapte, 250 gr faina, 450 gr zahar, 5 oua, 4 lg nuca de cocos, esenta de vanilie, sare, decor, capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu ouale, zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa. Se raceste inainte de a fi folosita.

Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm; se aseaza in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am stropit-o cu apa rece;
se coace la temperatura medie timp de circa 15 min;

Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Flancuri Cu Capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Pentru blat: se bate zaharul si cu albusul, apoi adaugam galbenusul urmate apoi de 2 cani de faina,se

6 voturi    5 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Cornulețe cu scorțișoară

Cornulețe cu scorțișoară

Cernem făina într-un castron împreună cu cacao, scorțișoara și sarea. Osânza, pentru că

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat foietaj
  • crema
  • 1,3 l lapte
  • 250 gr faina
  • 450 gr zahar
  • 5 oua
  • 4 lg nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • sare
  • decor
  • capsuni

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foi fragede cu mere