autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Fleica de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
Fleica de porc, ulei de masline,sare,piper,enibahar,cimbru,, Salata :, rosii, sherry,rosii,patlagele galbene,ceapa,1-2 linguri de smantana,ulei de masline,castravete proaspat,zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Bati fleica, o treci prin ulei de masline condimentat cu sare, piper,enibahar,cimbru.
Asezi carnea pe grillul incins, lasi sa se patrunda si sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pentru salata:feliezi legumele, incorporezi, asezonezi cu ulei de masline,sare, piper,smantana,zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fleica de porc cu cartofi prafuiti prin malai

Fleica de porc cu cartofi prafuiti prin malai

Inainte cuptorul se seteaza la 250 C, in tava se pune hartie de copt se stropeste cu ulei de masline

6 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2012

    Nimic nu e mai bun ca o fleica groasa de carne de porc,fie ea si piept dezosat,facuta la gratar si cu mujdei de usturoi.

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Din cate stiu eu,fleica este altceva.Reteta ta ar trebui sa se numeasca:Pulpa la gratar(grill).In magazinele METRO fleica este piept de porc dezosat.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioasa..........mmmmmmmmmmm

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      waw...ce bine arata!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Arata super si bineinteles, apetisant.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Aretisanta reteta !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Gustoasa si rapida reteta ta !!! Eu as mai adauga putin mujdei... Doamne ce pofta mi-ai facut....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Ce bine arata, cred ca este delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Fleica de porc
  • ulei de masline,sare,piper,enibahar,cimbru,
  • Salata :
  • rosii
  • sherry,rosii,patlagele galbene,ceapa,1-2 linguri de smantana,ulei de masline,castravete proaspat,zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Dan65 (Chef de cuisine)

Nimic nu e mai bun ca o fleica groasa de carne de porc,fie ea si piept dezosat,facuta la gratar si cu mujdei de usturoi.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel cu cartofi