autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

FLOAREA-SOARELUI

Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
o bucata de muschi file de porc, o cutie de ciuperci, 2 bucati de carnati proaspeti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui snitel, apoi se sareaza si se condimenteaza dupa gust (nucsoara, ienibahar, etc.). Intr-o tigaie cu margini mai inalte sau o cratita se pune putin ulei si se pune o \"foaie\" de muschiulet,apoi un strat de ciuperci, a doua \"foaie\" de muschiulet, un alt strat de ciuperci si se acopera totul cu cea de-a treia \"foaie\" de muschiulet. De jur imprejur se pun cugle de compozitie de carnati. Acoperit, se lasa putin la foc incet, apoi se pune apa cat sa cuprinda pe jumatate si se lasa la foc incet pana scade si se prajeste cat vrem de rumen. Intre timp cuglele de carnati se mai intorc, pentru o rumenire uniforma.
Totul se aranjeaza pe frunze de salata si se asezoneaza cu smantana. Se poate servi cu orice garnitura: cartofi, mazare, fasole verde, pilaf de orez, etc.
Dar la fel de bine se poate servi ca aperitiv cu cascaval, maioneza sau ce sos preferati
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "FLOAREA-SOARELUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Salata boeuf floarea soarelui

Salata boeuf floarea soarelui

Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta. Muraturile se taie si ele cubulete. Maioneza

22 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Paine Floarea Soarelui

Paine Floarea Soarelui

Aluatul il pregatim in vasul robotului, in care punem pentru inceput laptele caldut, uleiul, sarea

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Cred ca este o bunatate dar si prezentarea e de nota 10 !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Vin si eu la o portie ca tare fain arata !!!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare bun ca arata minunat ! Bravo !

    • Fara foto

      maria mihalache , 29 noiembrie 2009

      Arata foarte bine si cred ca este un deliciu..............votat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata bine,iar gustul cred ca este pe masura...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Felicitari! Arata groyav, numa indoiesc nici de gust

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • o bucata de muschi file de porc
  • o cutie de ciuperci
  • 2 bucati de carnati proaspeti.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate dar si prezentarea e de nota 10 !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sos de perisoare cu taitei scurti