Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui snitel, apoi se sareaza si se condimenteaza dupa gust (nucsoara, ienibahar, etc.). Intr-o tigaie cu margini mai inalte sau o cratita se pune putin ulei si se pune o \"foaie\" de muschiulet,apoi un strat de ciuperci, a doua \"foaie\" de muschiulet, un alt strat de ciuperci si se acopera totul cu cea de-a treia \"foaie\" de muschiulet. De jur imprejur se pun cugle de compozitie de carnati. Acoperit, se lasa putin la foc incet, apoi se pune apa cat sa cuprinda pe jumatate si se lasa la foc incet pana scade si se prajeste cat vrem de rumen. Intre timp cuglele de carnati se mai intorc, pentru o rumenire uniforma.
Totul se aranjeaza pe frunze de salata si se asezoneaza cu smantana. Se poate servi cu orice garnitura: cartofi, mazare, fasole verde, pilaf de orez, etc.
Dar la fel de bine se poate servi ca aperitiv cu cascaval, maioneza sau ce sos preferati
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii