autor:

Simona

» » Aperitive

Flori de dovlecei pane

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
4 oua, sare, piper, faina (pentru un aluat moale), 1/2 l ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Florile de dovlecei se spala, se curata de pistil si eventualele frunzulite.
Se pregateste compozitia din: oua, sare, piper, faina. (Cam ca la clatite)
Florile de dovlecei se dau prin aluat si se pun la prajit cand uleiul este incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pancakes cu ciuperci

Pancakes cu ciuperci

Taiem ciupercile (spalate, curatate, etc), nu marunt, ci bucatele ceva mai mari, sa se simta; incingem

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Tarta cu spanac

Tarta cu spanac

Am facut un aluat simplu pe care l-am framintat cu podul palmei, ca pe aluatul de taitei si l-am

6 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Aratã super!!! pãcat cã nu se gãsesc in comert...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Am auzit ca sunt tare bune.Din pacate nu se gasesc la piata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Nu am pregatit niciodata asa ceva dar sigur voi incerca aceasta reteta !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Cred ca sunt foarte bune!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Felicitari ! aceste flori de dovlecei sunt un deliciu, iar acum fiind perioada lor, este pacat sa nu le incercati. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • faina (pentru un aluat moale)
  • 1/2 l ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chili con carne

Chili con carne

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Aratã super!!! pãcat cã nu se gãsesc in comert...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Panere cu salata de vinete si branza.