Se freaca untul moale aflat la temperatura camerei,cu zaharul pudra apoi cu oul pana se omogenizeaza .Se adauga faina amestecata cu amidonul si cernuta.Se amestewca bine cu mixerul pana ce obti8nem un aluat elastic care il intindem pe planseta ,dros de 0,5 cm si din care decupam discuri sub forma de floricele,ajutandu-ne de forma.La jumatate din discuri li se indeparteaza centrul,decupand cu o forma mai mica.Se aseaza in tava si se coc 15 minute ,la foc potrivit,in cuptorul incins dinainte.
Pe discurile nedecupate se pune o lingurita de gem apoi se lipesc cu cele cu mijjloc decupat.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii