Se freaca untul moale aflat la temperatura camerei,cu zaharul pudra apoi cu oul pana se omogenizeaza .Se adauga faina amestecata cu amidonul si cernuta.Se amestewca bine cu mixerul pana ce obti8nem un aluat elastic care il intindem pe planseta ,dros de 0,5 cm si din care decupam discuri sub forma de floricele,ajutandu-ne de forma.La jumatate din discuri li se indeparteaza centrul,decupand cu o forma mai mica.Se aseaza in tava si se coc 15 minute ,la foc potrivit,in cuptorul incins dinainte.
Pe discurile nedecupate se pune o lingurita de gem apoi se lipesc cu cele cu mijjloc decupat.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii