autor:

vera

» » Aluaturi si Foietaje

Focaccia crocanta

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2010

Ingrediente
300G faina, 150 ml apa calda, 2 linguri de ulei +2 linguri, 1 lingurita sare, 25 g drojdie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Amestecati faina cu sarea ,apa calda cu uleiul si drojdia,adaugati peste faina amestecati bine toate ingredientele,formati o coca destul de moale dar nu lipicioasa,pe care o lasati la crescut 20 minute;
Dupa aceste 20 minute intindeti foaia intr-o tava unsa cu ulei,dupa care o lasam din nou la crescut 10-15 minute;
introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 15 minute nu inainte de-a face gauri cu degetele in pasta crescuta,iar deasupra ungem cu ulei amestecat cu 2 linguri de apa si sare groasa!
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia crocanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu lapte

Paine cu lapte

Pentru aceasta reteta am folosit masina de facut paine. In masina de paine se pun ingredientele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu nuci

Paine cu nuci

Voi mancati atunci cand erati copii, nuci din gradina, cu paine proaspata? Eu, daaa!! Si cum am amintiri

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    O bunatate !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    Cu placere!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    Multumesc de reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300G faina
  • 150 ml apa calda
  • 2 linguri de ulei +2 linguri
  • 1 lingurita sare
  • 25 g drojdie

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Aluat fraged pentru burekitas