Mi-a placut aceasta reteta de pe blogul Laurei si al lui Mimmi si am incercat-o.
Amestecam drojdia cu zaharul si cu laptele caldut si o lasam cca 10 minute, sa se "umfle".
Asezam intr-un bol faina, punem pe margini sarea, 2 linguri de ulei, iar in mijloc punem maiaua.
Framantam bine aluatul cu cca 100 ml apa calduta si lasam la dospit 1 ora.
Intindem aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; ungem deasupra cu ulei, asezam ceapa taiata julienne si maslinele.
Eu am pus oregano in aluat,Mimmi l-a presarat peste aluat.
Lasam la crescut inca 10 minute dupa care introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii