autor:

alina

» » Aluaturi si Foietaje

Focaccia integrala

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 decembrie 2010

Ingrediente
Ingrediente pentru focacia: 150 g faina integrala, 50 g faina de porumb, 200g faina alba, 25 g drojdie de bere, 100 ml lapte, 100 ml apa, 30 ml ulei de masline, 1 lingurita de zahar si 1/2 de lingurita de sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Pentru umplutura : 150 g speck, 100 g branza moale tip Philadelphia, seminte de mac si de susan, 30 ml ulei de masline

Se face aluatul si se lasa la dospit circa 1 ora......se intinde cu facaletul si se taie cu o forma rotunda circa 30 de focacia......se aseaza in tava unsa si data cu faina (sau cu hartie de copt) si se mai lasa sa creasca 30 de minute.....se unge cu ulei si se presara semintele de susan si de mac......se da la cuptorul cald circa 15 minute la 180°....cand sunt reci se ung cu branza si se aseaza deasupra felii de speck....
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia integrala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine rapida

Paine rapida

Preparare: Se amesteca intr-un vas: branza, zaharul, uleiul, sarea si oul. Cel mai bine cu o lingura

23 voturi    4 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu faina de hrisca

Chifle cu faina de hrisca

De ceva timp studiez retete cu continut redus de gluten. Sanatos si interesant! Mai sanatos, este

4 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru focacia: 150 g faina integrala
  • 50 g faina de porumb
  • 200g faina alba
  • 25 g drojdie de bere
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar si 1/2 de lingurita de sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte ardelenesti cu cartofi