Amestecăm toate ingredientele cu un praf de sare și le frământăm bine.
Pe urmă împărțim coca in 6 părți și întindem fiecare foaie in parte și le coacem pe rând.
CREMA:
1 kg de lapte punem pe foc împreună cu 12 linguri de zahar,12 linguri de făină și untul.
Amestecăm bine până dă în fiert când a dat in fiert o dam jos de pe aragaz și asteptăm să se răcească.
Dupa ce s-a răcit ungem foile cu cremă si asamblam prajitura.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii