O cana de zahar se pune pe foc la topit,cealalta cana de zahar se freaca cu ouale intregi.Cand zahar devine auriu se adauga nuca macinata,ouale frecate bine, zaharul vanilat,cacaua si se amesteca bine pana ce compozitia este moale.Se adauga apoi margarina,iar cand aceasta sa topit se ia de pe foc si se adauga esentele de rom.Crema se pune intre foi fierbinte,deasupra asezandu-se o greutate.Se lasa la racit apoi se taie dupa preferinta.
Pentru glazura se amesteca zaharul pudra cu cacaua,se adauga treptat apa calda si se amesteca pana ce devine o crema groasa. La sfarsit se adauga uleiul,aceasta turnandu-se peste foaia de napolitana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii