autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

foi de tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.


Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.


Se unge forma cu unt, presara faina,se toarna compozitia si se pune in cuptor sa se coaca.


Se procedeaza la fel pentru fiecare blat.
Mod de preparare:


Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.


Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma t
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Tort cu foi de nuca si crema patisera

Albusurile le mixam spuma cu praful de sare si zaharul, pe urma adaugam zaharul vanilat si esentele(in

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley

Pui cu smantana si cartofi la cuptor

Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp

5 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

TIRAMISU

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Briza marii

Se amesteca toate sucurile foarte bine. Intr-un pahar inalt, mai gros, se pune gheata pisata si felii

1 vot    1 comentariu
1h
Cocktailuri si lichioruri
Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Bomboane de pom cu spanac

Bomboane de pom cu spanac

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru foietaj

Aluat pentru foietaj

Aluatul de foietaj este un aluat care necesita mai multa atentie, pentru ca este migalos, si nu iese daca in camera e o temperature

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje