autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

foi de tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.Se unge forma cu unt,se presara faina,se toarna compozitia si se pune in cuptor sa se coaca.Se procedeaza la fel pentru fiecare blat.
Daca ti-a placut reteta noastra "foi de tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort cu foi de nuca si crema patisera

Tort cu foi de nuca si crema patisera

Albusurile le mixam spuma cu praful de sare si zaharul, pe urma adaugam zaharul vanilat si esentele(in

0 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de secara