autor:

Zotu

» » Aluaturi si Foietaje

FOI FINE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2008

Ingrediente
un pahar de lapte ( de 1oo g ), un pahar de ulei, un pahar de zahar, un ou, o lingurita de amoniac nestins, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se faca o coca , care se imparte in 4, se coc pe dosul tavii, se umplu cu crema dorita se lasa la fragezit pana a 2 a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOI FINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu foi fine

Placinta cu foi fine

Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute.

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • un pahar de lapte ( de 1oo g )
  • un pahar de ulei
  • un pahar de zahar
  • un ou
  • o lingurita de amoniac nestins
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia