Foi Lica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr. miere
  • 200gr. zahar
  • 200gr. unt
  • 200gr. nuca taiata cu cutitul bucatele
  • 200gr. cacao.

Mod de preparare

Mierea si zaharul se topesc pe foc, apoi se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine.

Pe o foaie de celofan se pune o foaie lica peste care se adauga amestecul de mai sus, intinzindu-se uniform pe toata foaia, dupa care se pune o alta foaie si se procedeaza la fel, pina se termina foile, lasindu-se goala, ultima foaie. Aceste foi se preseaza, punindu-se ceva greu peste ele. Le lasam la presat pina seara dupa care se taie in romburi sau patratele. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor