autor:

GABRIELA

» » Aluaturi si Foietaje

Foi Placinta

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
300 g iaurt, 1 praf copt, 100 ml ulei, 500 g faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca cu uleiul pana se omogenizeaza. In faina se pune praful de copt, apoi se pune peste iaurt. Se framanta, se imparte in doua si se intind doua foi.
Se pune o foaie in tava unsa cu putin ulei,merele (rase, amestecate cu zahar si scortisoara), branza, carnea etc.
Se baga la cuptor la foc mic pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi Placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Apa calduta se amesteca cu uleiul si otetul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt . Rezulta

46 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carnatei in foi de placinta

Carnatei in foi de placinta

Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm.

6 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g iaurt
  • 1 praf copt
  • 100 ml ulei
  • 500 g faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
COZONACI