autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj, 200 g salam uscat picant, 150 g bacon, 200 g branza telemea, 1 cutie ciuperci, ketchup, 1-2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oual cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.
Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il punem in forme de chec tapetate cu hartie de copt. Foietajul il ungem cu galbenus...
Dam foietajul la copt in cuptorul dinainte incalzit pina face o crusta deasupra.
Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca putin in forme si apoi se poate portiona.
Se poate servi simplu sau cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon , branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ratotă cu ceapă verde

Ratotă cu ceapă verde

Am avut ouă proaspete si cu galbenuş galben - portocaliu aşa ca s-a impus o ratotă cu ceapă

1 vot    3 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji. Curățăm și spălăm ridichile și

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Arata minunat, imi plac tare foietajele, asa ca am salvat reteta sa o incerc.

  • Fara foto

    lia , 15 februarie 2010

    Foarte gustos !

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Arata super si imi inchipui ca preparatul este foarte gustos...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      Arata super bine,iar gustul trebuie sa fie pe masura...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      E tare aspectos.

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Suna bine, arata super si sunt convinsa ca gustul e super. Nice!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Foarte bine arata,felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Foarte bine arata.Imi place!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Arată minunat! Am salvat-o deja.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Arata bine de tot, dar parca si miroase.Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Salvez reteta! Arata bine de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 g salam uscat picant
  • 150 g bacon
  • 200 g branza telemea
  • 1 cutie ciuperci
  • ketchup
  • 1-2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat, imi plac tare foietajele, asa ca am salvat reteta sa o incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute cu ton