autor:

Piri Piri e Canela

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Foietaje "Cocktail"

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
1 borcan mic crenvursti de pui tip cocktail, cca.200gr.aluat foietaj din comert, Condimente: chimion, mãrar sec, sare, piper., ketchup, mustar, otet balsamic, ulei de mãsline, 2 gãlbenuse

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti.

Peste fiecare bucãticã de aluat se pune f. putin ketchup, apoi cremvursti, ruleazã.

Se ung cu 1 gãlbenus. Se poate pune chimion, mãrar sec, piper...

Se dau la copt.

Crema pt. foietaje:

Se face o maionezã din ulei de mãsline,1 gãlbenus,2 linguri de mustar,1 linguritã otet balsamic, sare si piper.

Crema de maionezã se poate schimba cu maionezã din comert, ketch-up, sos guacamole sau sos de tomate cu ardei:))Este un aperitiv super rapid!

Poftã bunã!
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje "Cocktail"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si salata verde

Rulouri cu sunca si salata verde

Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca

13 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

    O sa fac si eu...insa am sa fac aluatul in casa. Delicios.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Crenvurstii ii fac in aluat preparat de mine, dar fara sos. Ai tai sunt mai rapid de preparat.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Un aperitiv gustos si foarte de efect !Interesant sosul tau.

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      Interesant.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

      O reteta buna care te scote mereu din impas.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Si eu fac ceva asemanator;nu fac sosul;mi-ai dat o idee f.buna .

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Oreteta grozava!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Sunt tare bune...Eu folosesc cabanos sau carnaciori oltenesti...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan mic crenvursti de pui tip cocktail
  • cca.200gr.aluat foietaj din comert
  • Condimente: chimion
  • mãrar sec
  • sare
  • piper.
  • ketchup
  • mustar
  • otet balsamic
  • ulei de mãsline
  • 2 gãlbenuse

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Cristina G (Chef de cuisine)

O sa fac si eu...insa am sa fac aluatul in casa. Delicios.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
POLONICE COLORATE