Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti.
Peste fiecare bucãticã de aluat se pune f. putin ketchup, apoi cremvursti, ruleazã.
Se ung cu 1 gãlbenus. Se poate pune chimion, mãrar sec, piper...
Se dau la copt.
Crema pt. foietaje:
Se face o maionezã din ulei de mãsline,1 gãlbenus,2 linguri de mustar,1 linguritã otet balsamic, sare si piper.
Crema de maionezã se poate schimba cu maionezã din comert, ketch-up, sos guacamole sau sos de tomate cu ardei:))Este un aperitiv super rapid!
Poftã bunã!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii