1)Se lasã aluatul la descongelat.
Se pot tãia pãtrãtele,dreptunghiuri sau cu forme speciale pt. efect (tip floricele),se pune zahãr deasupra.
Am tras câteva liniute cu dosul cutitului, am pus zahãr.Unge cu galbenus. De data asta Gabi este bucãtar sef:))eu am fost ajutorul. Am dat la cuptor pânã s-au rumenit.
2)Intre timp am fãcut crema:
Se pune la fiert vinul cu zahãrul si scortisoara, cca. 3 min.
Adaugã cãpsunile si iaurturile.Ia de pe foc si pune menta tocatã.
Se pot inlocui cãpsunile cu zmeurã,afine,coacãze.
Poftã bunã!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii