autor:

Gustos_Ro

» » Aperitive

Fondue de branza

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 05 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 05 iunie 2014

Ingrediente
Morcovi cruzi, Cartofi fierti, Paine neagra din faina Arpis, Vin alb dulce, Svaiter, Piper alb, Usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.

Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.

Mod de preparare

Un vas special se unge cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter.

Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.

Mod de servire

Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra din faina Arpis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Turte cu branza fondue

Turte cu branza fondue

Apa o punem intr-un ibric si o asezam pe foc pana devine calduta. Turnam faina cernuta intr-un bol. Drojdia

7 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din

11 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gheorghe Taralunga , 17 ianuarie 2015

    OK !!! Foarte bun !!!!! Cunosc FONDUE de multi ani !!!!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella