autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Franjuri de pui cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400-500 g piept de pui, , 2 catei de usturoi, , frunzulite de busuioc, , 2 linguri de zeama de lamaie, , 3 linguri de ulei de soia sau de masline, , 600 g fasole verde, , 1 ceapa rosie mare, , un cubulet de unt, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa. Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca. Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Franjuri de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Am scos pielea de pe pulpe si le-am taiat pe jumatate. Le-am spalat bine. Le-am pus intr-o tava impreuna

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400-500 g piept de pui
  • 2 catei de usturoi
  • frunzulite de busuioc
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 3 linguri de ulei de soia sau de masline
  • 600 g fasole verde
  • 1 ceapa rosie mare
  • un cubulet de unt
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ciulama ca la bunica