autor:

Sidy

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Fripturi

Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
30 g unt, 1 franzeluta, 300 g cascaval, 200 g muschi tiganesc sau sunculita, 150 g ciuperci, usturoi, busuioc, 4 oua, 200 ml smantana, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul.
O tava de chec se unge cu unt.
Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...
Franzela poate fi introdusa si intr-o punga Knorr daca doriti...
Se taie felii si se serveste cald sau rece...
Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pui  indian Tandoori

Pui indian Tandoori

Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt

19 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 28 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 august 2016

    Dar nu este folie de aluminiu nicaieri, dragii mei !

  • Fara foto

    mircea nicola (Bucatar) , 09 iulie 2016

    Fără aluminiu,este toxic rău..!!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2015

    Marin Marius dar aici nu se foloseste folia de aluminiu.....

    • Fara foto

      Marin Marius , 31 august 2015

      Folia de aluminiou e toxică!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2014

      Mădălina Maria este feliata dar nu de tot !!! Poate aici va veti lamuri mai bine :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/10/paine-impanata.html

    • Fara foto

      Mădălina Maria , 07 noiembrie 2014

      Carmen Si Florin Iorga cum spuneti dvs.intr-adevar cred ca e mai bine dar daca va uitati mai bine in poza de mai sus doamna care a postat reteta a folosit paine feliata

    • Fara foto

      Sanda Morar , 20 februarie 2014

      SAU IN FOLIE DE ALUMINIU !

    • Fara foto

      Daniela Costandachi , 20 februarie 2014

      foarte interesant

    • Fara foto

      Carmen Si Florin Iorga , 20 februarie 2014

      Mădălina Maria este feliata dar nu de tot !!! Poate aici va veti lamuri mai bine :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/10/paine-impanata.html

    • Fara foto

      Gheorghitan Aurora , 20 februarie 2014

      imi place

    • Fara foto

      Cicerone Tanase , 20 februarie 2014

      Mădălina Maria este feliata dar nu de tot !!! Poate aici va veti lamuri mai bine :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/10/paine-impanata.html

    • Fara foto

      Smaranda Marcela Ion , 10 decembrie 2013

      arata foarte bine

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 10 decembrie 2013

      Mădălina Maria este feliata dar nu de tot !!! Poate aici va veti lamuri mai bine :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/10/paine-impanata.html

    • Fara foto

      Georgeta Enache , 09 decembrie 2013

      da,daa,daaa !!! interesant !

    • Fara foto

      Roxana-Eugenia Mocanu , 09 decembrie 2013

      o tava de chec se unge cu unt...se taie felii painea..e logic..multumim pentru retete!

    • Fara foto

      Manina R. (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      Pare foarte interesanta aceasta reteta. Trebuie neaparat sa o in cerc si eu. Multumesc.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Mama doamne ce buna poate fi!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      foarte ingenioasa,se pot pune diferite umpluturi,merita incercata.felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Foarte interesanta reteta.Cred ca e un deliciu,iti vine sa o mananci din priviri.Felicitari.Merita incercata imediat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      O cina de vis cu asa o franzela.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Felicitari!Arata nemaipomenit!Trebuie sa o incerc urgent.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      O super reteta,dar inventiva esti draga Sidy,am sa le fac si eu la baietii mei.Felicitari pentru reteta si prezentare,nota 10, pentru ca o meriti din plin.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Sidy, seamana cu evantaiul pe care il fac din chifla. Este foarte buna reteta !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Sidy, arata tare fain, am notat reteta la favorite.

    • Fara foto

      mihaela lazarescu , 21 august 2009

      Un deliciu , am sa prepar si eu sambata!

    • Fara foto

      Nadia , 21 august 2009

      Ce bine arata!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Un deliciu...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      O idee minunata.Arata apetisant.Merita incercat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Dar nu este folie de aluminiu nicaieri, dragii mei !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
CHFTELUTE PANE