Intai incalzim cuptorul la 180 de grade.Taiem un colt de franzela si il pastram deoparte. Scoatem miezul franzelei dar lasam putin miez pe margini ca franzela sa nu se usuce.Din painea scoasa facem firimitur. Amestecam carnea si celelalte ingridiente impreuna si un pahar de faramituri mai adaugam putina sare sau piper la nevoie. Cu aceasta umplutura umplem din nou painea si reintoarcem coltul de paine pe care l-am taiat si il fixam cu scobitori. Inainte de coacere acoperim tava cu o folie de aluminiu si lasam la copt aproape 40 de minute acoperita si 30 de minute fara hartie. Ungem franzela cu oul batut si mai lasam 5 minute la cuptor, dupa care se scoate se lasa 5 minute sa se raceasca si putem servi. Este delicioasa si se poate servi alaturi de o salata de sezon.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii