Intai incalzim cuptorul la 180 de grade.Taiem un colt de franzela si il pastram deoparte. Scoatem miezul franzelei dar lasam putin miez pe margini ca franzela sa nu se usuce.Din painea scoasa facem firimitur. Amestecam carnea si celelalte ingridiente impreuna si un pahar de faramituri mai adaugam putina sare sau piper la nevoie. Cu aceasta umplutura umplem din nou painea si reintoarcem coltul de paine pe care l-am taiat si il fixam cu scobitori. Inainte de coacere acoperim tava cu o folie de aluminiu si lasam la copt aproape 40 de minute acoperita si 30 de minute fara hartie. Ungem franzela cu oul batut si mai lasam 5 minute la cuptor, dupa care se scoate se lasa 5 minute sa se raceasca si putem servi. Este delicioasa si se poate servi alaturi de o salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii