autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Friganele

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
4 felii de paine, 1 ou, 2 lingui zahar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate oul cu zaharul. Se trec feliile de paine prin ou, se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mancarica de mazare cu friganele

Mancarica de mazare cu friganele

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friganele sandwich

Friganele sandwich

Din categoria preparatelor la Panini Maker Breville, azi va aduc o reteta a copilariei, preparata

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii de paine
  • 1 ou
  • 2 lingui zahar
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de rubarba cu banane