autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

friganele cu mazare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
mazare verde, unt, zahar, sare, marar verde, ulei, paine alba,l apte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mazarea se inabusa in unt cu 100 ml de apa, se adauga sare, zahar si marar verde, continuandu-se fierberea.
Feliile de paine se inmoaie in lapte, se storc putin, se trec prin ou cu sare si se frig cu ulei infierbantat.
Daca ti-a placut reteta noastra "friganele cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancarica de mazare cu friganele

Mancarica de mazare cu friganele

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • mazare verde
  • unt
  • zahar
  • sare
  • marar verde
  • ulei
  • paine alba,l apte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie