Se incinge wok-ul si se acopera suprafata cu 2 linguri (30 ml) de ulei. Se lasa flacara la mediu. Se bat ouala impreuna. Se inmoaie fiecare felie de paine in ou, intorcindu-se cu grija apoi se pune pe farfurie. Se prajeste painea pina se rumenestepe o parte se intoarce si se rumeneste si pe cealalta.
SE ridica feliile din wok cu spumiera., lasindu-se sa se scurga excesul de ulei. Se ung cu unt si miere si se servesc. Se foloseste unt nesarat si miere pura, pentru a se obtine o aroma placuta. Daca se doreste o consistenta crocanta, se presara friganelele cu zahar brun de trestie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii