Se incinge wok-ul si se acopera suprafata cu 2 linguri (30 ml) de ulei. Se lasa flacara la mediu. Se bat ouala impreuna. Se inmoaie fiecare felie de paine in ou, intorcindu-se cu grija apoi se pune pe farfurie. Se prajeste painea pina se rumenestepe o parte se intoarce si se rumeneste si pe cealalta.
SE ridica feliile din wok cu spumiera., lasindu-se sa se scurga excesul de ulei. Se ung cu unt si miere si se servesc. Se foloseste unt nesarat si miere pura, pentru a se obtine o aroma placuta. Daca se doreste o consistenta crocanta, se presara friganelele cu zahar brun de trestie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii