autor:

Fara foto

» » Fripturi

Frigarui

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
carne de porc, , carnati, , ceapa, , ardei, , rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...

Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate

Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie ,rosmarin,oregan,busuioc,timo).

Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade.

Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei ,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand.

L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui la tava

Frigarui la tava

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele. Ardeii

9 voturi    5 comentarii
1h 35 min
Fripturi
Frigarui de pui picante

Frigarui de pui picante

1. Taiem cubulete: pieptul de pui, ardeiul gras si ceapa (ceapa si ardeiul atat cat ne permite forma

22 voturi    20 comentarii
1h
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • carnati
  • ceapa
  • ardei
  • rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos de lamaie