autor:

Fara foto

» » Fripturi

Frigarui

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
carne de porc, , carnati, , ceapa, , ardei, , rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...

Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate

Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie ,rosmarin,oregan,busuioc,timo).

Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade.

Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei ,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand.

L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de pui cu ciuperci

Frigarui de pui cu ciuperci

Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui din carne de miel pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Frigarui din carne de miel pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Muschiuletul se portioneaza in cuburi mici. Rosiile se spala si se lasa la scurs. Se pregatesc betele

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • carnati
  • ceapa
  • ardei
  • rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui in crusta picanta