autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Frigarui

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
-bete pentru frigarui, -rosi, -slanina sau carne, -ceapa, -ardei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune pe frigaruie o bucata de slanina sau carne taiata cuburi mai maricele da nu asa de groase si rosiile se tau rondele mai grosute da nu asa de groase doar putin si ceapa la fel ardeii se dau in bucati mai mari si dupa aceia se pun toate pe frigaruie si su pun cum doriti dupa aceia le puneti pe gratar sa se prajeasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui de porc, piept de pui si legume

Frigarui de porc, piept de pui si legume

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb.

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi
Frigarui din carne de miel pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Frigarui din carne de miel pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Muschiuletul se portioneaza in cuburi mici. Rosiile se spala si se lasa la scurs. Se pregatesc betele

2 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bogdan (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Gustul este bun dar trebuie prajite bine

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -bete pentru frigarui
  • -rosi
  • -slanina sau carne
  • -ceapa
  • -ardei

Raporteaza reteta

bogdan (Chef de cuisine)

Gustul este bun dar trebuie prajite bine

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu carnati la cuptor