Frigarui asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Frigarui asortate

Ingrediente

  • 500 gr muschi de porc
  • 500 gr piept de pui
  • 1 kg rosii
  • 1 kg ciuperci
  • 5 kg ardei gras
  • 200 gr bacon sau slanina afumata
  • 2-3 cepe
  • bete pentru frigarui
  • sare
  • condimente pentru gratar (boia
  • cimbru
  • piper)
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete, ciupercile de curata de pielita, rosiile cu ceapa si ardeiul se taie cubulete, la fel si beconul sau slaninuta (felii subtiri).

Se infig bucatelele de carne si legume alternativ pe betele pentru frigarui, dupa care se ung cu ulei de masline si se condimenteaza, apoi se aseaza pe gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta