autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
100 g arahide, 2 ardei iuti rosii, 200 ml lapte de cocos, 2 linguri pasta de arahide, 2 lingurite zahar, 3 linguri unt cu verdeata, sare, 1-2 linguri suc de lamaie verde, 400 g file d eporc, 1 lingurita piper, 4 boabe de ienibahar, ¼ lingurita chimen, 1 catel de usturoi, 12 ardei iuti mari, verzi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se prajesc arahidele si ardeii iuti. Se lasa sa se raceasca si se piseaza; se dau in fiert 2 min. cu lapte de cocos, pasta de arahide, zahar, 1 lingura de unt cu verdeata. Se adauga sare si suc de lamaie.
2. Carnea se taie felii si se freaca cu usturoiul pisat cu condimente. Ardeii verzi se taie jumatati pe lung si se infasoara in cate o felie de carne. Pe tepusele de lemn se infig cate 3 rulouri; se sareaza si se frig 6 min., ungandu-se cu unt cu verdeata. Se servesc cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ardei iute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze.

17 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g arahide
  • 2 ardei iuti rosii
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri pasta de arahide
  • 2 lingurite zahar
  • 3 linguri unt cu verdeata
  • sare
  • 1-2 linguri suc de lamaie verde
  • 400 g file d eporc
  • 1 lingurita piper
  • 4 boabe de ienibahar
  • ¼ lingurita chimen
  • 1 catel de usturoi
  • 12 ardei iuti mari
  • verzi

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Hanusi prajiti