autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Frigarui cu ficat de pasare

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2010

Ingrediente
500 g ficat de pasare, 2 cepe rosii, medii, 3 linguri faina de grau, 1 lingurita piper alb (se poate si negru), 200 g slaninuta sarata si neafumata, 3 catei usturoi zdrobiti, 200g lapte rece

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute subtiri, apoi in bucati de marimea petalelor de ceapa.
Scoatem ficatul pe un servet de hartie, dupa care dam bucatile prin faina cu piper, luam batul de frigarue si punem ceapa, ficat si slaninuta in straturi, pana le terminam.
Punem la incins o tigaie de gril, unsa putin si si rumenim frigaruile rotindule, pe toate partile (se pot praji la fel si afara pe gratar).
Sunt deliciose, atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de spanac.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)

Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)

Carnea se spala bine si se fierbe cu ceapa ,condiment(dupa plac),sare,in apa putina.Bamele se curate,se

11 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Mi-ai dat o idee foarte buna.Eu prepar destul de des frigarui,dar din ficat nu m-am gandit.Felicitari!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Delicios.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Arata grozav de bine. Cred ca a fost un deliciu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Cred ca este o bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de pasare
  • 2 cepe rosii
  • medii
  • 3 linguri faina de grau
  • 1 lingurita piper alb (se poate si negru)
  • 200 g slaninuta sarata si neafumata
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • 200g lapte rece

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

mirey (Chef de cuisine)

Mi-ai dat o idee foarte buna.Eu prepar destul de des frigarui,dar din ficat nu m-am gandit.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de vitel cu morcov