Frigarui cu mici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel,
  • 4 rosii mici,
  • 2 ardei,
  • 1 ou,
  • 50 g sunca afumata,
  • 2 linguri ulei,
  • piper,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • sare
  • bete pentru frigarui,
  • Sos Knorr.

Mod de preparare

Carnea se spala bine, se da de 2 ori prin masina de tocat.

Se adauga oul batut, sarea si condimentele dupa gust, se amesteca si se fac micii cu mana. Se curata ardeii si se taie bucati, sunca se taie felii, rosiile bucati. Pe gratarul incins se coc micii, se intorc pe toate partile. In betele de frigarui se infig pe rand: ardei verde, mici, ardei rosu, sunca, rosie. Se poate prepara separat si sos Knorr.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor