Se curăţă ananasul de coajă şi se taie bucăţi, se lasă în amestecul de rom ,ghimbir ras,nuscoară rasă,scorţişoară la macerat cca.20 min.
Ananasul astfel "macerat" se trece prin unt topit şi se înfige în ţepuşe pentru frigărui,după care se prăjeşte pe grătar,cam 2-3 min.pe fiecare parte.
Între timp într-un mojar zdrobiţi câteva linguri de zahăr cu menta proaspătă şi cu coaja de lime rasă.
Luaţi ananasul de pe grătar,tăvăliţi prin glazură şi...savuraţi! O minunăţie!
Bon appetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii