Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si feliile de ardei gras. Se presara sare, piper, boia si cimbru. Se prajesc in ulei incins. Restul de ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga bulionul, bucatile de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare, piper, o lingura de zahar.
Se servesc impreuna cu sosul si se orneaza cu marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii