Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
16 cartofi mici, un dovlecel, 6 cepe, 2 ardei grasi, sare, piper, boia, cimbru, 6 linguri ulei, 1 catel usturoi, 2 linguri bulion, o conserva rosii taiate bucati(400 g), 125 ml vin rosu, marar pentru ornat.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si feliile de ardei gras. Se presara sare, piper, boia si cimbru. Se prajesc in ulei incins. Restul de ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga bulionul, bucatile de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare, piper, o lingura de zahar.
Se servesc impreuna cu sosul si se orneaza cu marar.
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 august 2010
Super !