La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si tinute in apa cu putina sare si otet cca 20-25 minute,dupa care se clatesc bine si se lasa la zvantat sau se sterg.
Daca sunt cumparate gata curatate le tinem in apa cu sare si otet cca 15 min,le clatim si le lasam la zvantat sau le stergem inainte de folosire.
Betele pentru frigarui se ung cu ulei si se infing pe ele cate o bucata de ardei,una de ceapa,una de rosie,o fudulie si tot asa ...
Dupa ce sunt gata pregatite frigaruile, presarati piper si cimbru dupa gust,urmand ca sarea sa fie presarata la sfarsit.
Astfel pregatite se pun la grill sau la gratar si se rumenesc bine pe ambele parti...
Sunt delicioase...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii