Se taie carnea de porc in bucatele mici.
Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate una.
Rosiile, ardeiul, dovlecelul si ciupercile se taie in forma de mici patratele.
Se iau betisoare de bambus si se introduc alternativ carnea si legumele dupa preferinte. Se adauga sare si piper deasupra.
Se frig pe gratar, rotindu-le mereu pana se fac pe toate partile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii