autor:

vio.vio

» » Fripturi

Frigarui de porc la gratar(2 portii)

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
500g ceafa porc,ardei gras(colorat),ceapa,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete la fel si legumele,apoi se pun pe betele de frigarui (un cub carne,unul ceapa,ardei)pana se uple batul.Se dau cu sare si piper si se prajesc pe gratarul incins.
Pofta Buna!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar(2 portii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de porc si pui la gratar

Frigarui de porc si pui la gratar

Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca

132 voturi    3 comentarii
2h
Retete la gratar
Pui cu bere

Pui cu bere

Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Foarte bune, adevarat.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Sunt delicioase...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Normal ca tot ceafa de porc, este cea mai gustoasa.Arata super si sunt sigura ca este tare bun.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Mmm ce pofta mi s-a facut!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g ceafa porc,ardei gras(colorat),ceapa,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune, adevarat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu smantana