Frigarui de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de pui

Ingrediente

  • pulpe pui dezosate: 1 kg
  • ardei gras rosu: 2-3 bucati
  • rosii cherry: 3-400 gr
  • ceapa uscata: 2 buc
  • ciuperci champignon: 3-400 gr
  • sunculita afumata: 100 gr
  • sare, piper, curry, rozmarin, zahar brun sau miere
  • bere blonda: 0.5 ml

Mod de preparare

Prima conditie pentru a face un gratar gustos este sa marinam carnea. Pentru frigaruile noastre luam pulpele de pui dezosate si scoatem pielea, le taiem cam in patru bucati dupa care le condimentam din belsug cu sare, piper, curry, rozmarin si un pic de zahar brun sau miere. Dupa ce le framantam bine le bagam intr-o punga cu bere si apoi la frigider cu punga pana a 2-a zi cand mergem la gratar.

Ajunsi la "locul faptei" incingem gratarul si ne apucam de treaba. Taiem ciupercile in sferturi, ardeii in bucati mici patratoase, ceapa in sferturi cu tot cu coaja si sunculita in bucati mici. Se ia cate o tepusa si incepem asamblarea: o bucata de ardei, una de ceapa, un cubulet de sunca, o ciuperca, o bucata de pui si o rosie si apoi de la capat pana acoperim trei sferturi de frigaruie. Asteptam ca jarul sa fie mai moale si asezam frigaruile. Daca se inteteste focul il molcomim repede cu cativa stropi de bere .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor