Frigarui de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de pui

Ingrediente

  • pulpe pui dezosate: 1 kg
  • ardei gras rosu: 2-3 bucati
  • rosii cherry: 3-400 gr
  • ceapa uscata: 2 buc
  • ciuperci champignon: 3-400 gr
  • sunculita afumata: 100 gr
  • sare, piper, curry, rozmarin, zahar brun sau miere
  • bere blonda: 0.5 ml

Mod de preparare

Prima conditie pentru a face un gratar gustos este sa marinam carnea. Pentru frigaruile noastre luam pulpele de pui dezosate si scoatem pielea, le taiem cam in patru bucati dupa care le condimentam din belsug cu sare, piper, curry, rozmarin si un pic de zahar brun sau miere. Dupa ce le framantam bine le bagam intr-o punga cu bere si apoi la frigider cu punga pana a 2-a zi cand mergem la gratar.

Ajunsi la "locul faptei" incingem gratarul si ne apucam de treaba. Taiem ciupercile in sferturi, ardeii in bucati mici patratoase, ceapa in sferturi cu tot cu coaja si sunculita in bucati mici. Se ia cate o tepusa si incepem asamblarea: o bucata de ardei, una de ceapa, un cubulet de sunca, o ciuperca, o bucata de pui si o rosie si apoi de la capat pana acoperim trei sferturi de frigaruie. Asteptam ca jarul sa fie mai moale si asezam frigaruile. Daca se inteteste focul il molcomim repede cu cativa stropi de bere .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise