Amestecam iaurtul cu uleiul de masline si rozmarinul. Pieptul de pui il taiem cubulete, il punem intr-un bol si rasturnam marinata de iaurt peste el. Lasam sa stea la frigider pana pregatim restul ingredientelor.
Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele si le taiem in jumatate. Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le folositi intregi. Rosile cherry le spalam si le taiem in jumatate. Frigaruile le umezim in apa sa nu se arda in timpul coacerii.
Scoatem pieptul de pui de la rece ( daca mergeti la iarba verde il puteti pregati cu o seara inainte ) si il insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ungem cu o bucatica de slanina si asezam frigaruile. Le lasam sa se prajeasca intorcandu-le din cand in cand. Dupa ce le intoarceti le ungeti cu marinata. Sunt gata in 15 minute. Servim alaturi de un sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna!
Gasiti mai multe retete grozave pe blogul Haisagatim.ro.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii