Frigarui de pui cu ciuperci si rosii cherry

Frigarui de pui cu ciuperci si rosii cherry

Ingrediente

  • 600g piept de pui
  • 400g ciuperci de tip champignon
  • 400g rosii cherry
  • 250g iaurt
  • 30g ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper alb, rozmarin

Mod de preparare

Amestecam iaurtul cu uleiul de masline si rozmarinul. Pieptul de pui il taiem cubulete, il punem intr-un bol si rasturnam marinata de iaurt peste el. Lasam sa stea la frigider pana pregatim restul ingredientelor.

Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele si le taiem in jumatate. Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le folositi intregi. Rosile cherry le spalam si le taiem in jumatate. Frigaruile le umezim in apa sa nu se arda in timpul coacerii.

Scoatem pieptul de pui de la rece ( daca mergeti la iarba verde il puteti pregati cu o seara inainte ) si il insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ungem cu o bucatica de slanina si asezam frigaruile. Le lasam sa se prajeasca intorcandu-le din cand in cand. Dupa ce le intoarceti le ungeti cu marinata. Sunt gata in 15 minute. Servim alaturi de un sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna!

Gasiti mai multe retete grozave pe blogul Haisagatim.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise