Amestecam iaurtul cu uleiul de masline si rozmarinul. Pieptul de pui il taiem cubulete, il punem intr-un bol si rasturnam marinata de iaurt peste el. Lasam sa stea la frigider pana pregatim restul ingredientelor.
Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele si le taiem in jumatate. Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le folositi intregi. Rosile cherry le spalam si le taiem in jumatate. Frigaruile le umezim in apa sa nu se arda in timpul coacerii.
Scoatem pieptul de pui de la rece ( daca mergeti la iarba verde il puteti pregati cu o seara inainte ) si il insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ungem cu o bucatica de slanina si asezam frigaruile. Le lasam sa se prajeasca intorcandu-le din cand in cand. Dupa ce le intoarceti le ungeti cu marinata. Sunt gata in 15 minute. Servim alaturi de un sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna!
Gasiti mai multe retete grozave pe blogul Haisagatim.ro.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii