autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Frigarui de pui cu sake

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
(pentru 6 portii):, 3 piepti de pui dezosati,, 125ml.sake(bautura japoneza),, 200ml.sos de soia,, 2 linguri sos caramel,, cepe mici, gen arpagic,, 1 lingurita ardei iute de Cayenne,, sare, , piper negru proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Intr-o cratita , se pun urmatoarele ingrediente:sosul de soia,sosul caramel, sake-ul, ardeiul iute, sarea si piperul.Se lasa sa dea un clocot,apoi se ia de pe foc.
2.Se taie carnea de pui in cuburi.
3.Se infig cuburile de pui , alternand carnea cu ceapa , pe frigaruile de lemn, care au fost tinute 20 de minute in apa calda.
4.Se trec frigaruile prin sosul cu sake si se pun pe grill,la 200*C, ungandu-le mereu cu sos.Se servesc calde cu sosul ramas si garnitura la alegere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu sake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Intii punem apa cu sarea la fiert ptr mamaliguta . Cind fierbe apa turnam faina in ploaie si amestecam

7 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit

10 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    O reteta ce merita testata....bun bun bun

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri.Dupa cum ai observat, imi plac combinatiile de carne cu fructe , dar si cele cu diferite bauturi,mai ales uzo si sake.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    O alta reteta inedita pt mine, din gustoasele tale retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 3 piepti de pui dezosati,
  • 125ml.sake(bautura japoneza),
  • 200ml.sos de soia,
  • 2 linguri sos caramel,
  • cepe mici
  • gen arpagic,
  • 1 lingurita ardei iute de Cayenne,
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta ce merita testata....bun bun bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui sau altă pasăre cu muştar