autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Frigarui de pui cu sake

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
(pentru 6 portii):, 3 piepti de pui dezosati,, 125ml.sake(bautura japoneza),, 200ml.sos de soia,, 2 linguri sos caramel,, cepe mici, gen arpagic,, 1 lingurita ardei iute de Cayenne,, sare, , piper negru proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Intr-o cratita , se pun urmatoarele ingrediente:sosul de soia,sosul caramel, sake-ul, ardeiul iute, sarea si piperul.Se lasa sa dea un clocot,apoi se ia de pe foc.
2.Se taie carnea de pui in cuburi.
3.Se infig cuburile de pui , alternand carnea cu ceapa , pe frigaruile de lemn, care au fost tinute 20 de minute in apa calda.
4.Se trec frigaruile prin sosul cu sake si se pun pe grill,la 200*C, ungandu-le mereu cu sos.Se servesc calde cu sosul ramas si garnitura la alegere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu sake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    O reteta ce merita testata....bun bun bun

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri.Dupa cum ai observat, imi plac combinatiile de carne cu fructe , dar si cele cu diferite bauturi,mai ales uzo si sake.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    O alta reteta inedita pt mine, din gustoasele tale retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 3 piepti de pui dezosati,
  • 125ml.sake(bautura japoneza),
  • 200ml.sos de soia,
  • 2 linguri sos caramel,
  • cepe mici
  • gen arpagic,
  • 1 lingurita ardei iute de Cayenne,
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta ce merita testata....bun bun bun

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie