Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca intr-un prosop, dupa care se taie bucati mici;
Se face un sos din soia, vin, ardeiul iute, sare,piper,condimente,sare,piper in care se pune carnea de miel, lasandu-se la macerat 2 ore;
Bucatile de carne se insira pe frigariu si se frig pe jaratec, putandu-se praji si in ulei.
OBS: carnea se poate inlocui cu vita, porc sau pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii