Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca intr-un prosop, dupa care se taie bucati mici;
Se face un sos din soia, vin, ardeiul iute, sare,piper,condimente,sare,piper in care se pune carnea de miel, lasandu-se la macerat 2 ore;
Bucatile de carne se insira pe frigariu si se frig pe jaratec, putandu-se praji si in ulei.
OBS: carnea se poate inlocui cu vita, porc sau pui.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii