autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

frigarui din carne de porc si berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc, carne de berbec, carnati de porc, cabanos, costita afumata, ceapa,, rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carnati, ficat ,carne de berbec si de porc, cabanos si costita afumata se insira pe frigarui din metal inoxidabil , alternand printe ele felii de rosii si ceapa. Se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins. Dupa frigare se sareaza si se presara piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui din carne de porc si berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • carne de porc
  • carne de berbec
  • carnati de porc
  • cabanos
  • costita afumata
  • ceapa,
  • rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Vită picantă cu noodles