autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

frigarui din carne de porc si berbec

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, carne de porc, carne de berbec, carnati de porc, cabanos, costita afumata, ceapa,ulei, rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carnati, ficat ,carne de berbec si de porc, cabanos si costita afumata se insira pe frigarui din metal inoxidabil , alternand printe ele felii de rosii si ceapa. Se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins. Dupa frigare se sareaza si se presara piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui din carne de porc si berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • carne de porc
  • carne de berbec
  • carnati de porc
  • cabanos
  • costita afumata
  • ceapa,ulei
  • rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pulpe de iepure cu bere