Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie (sau miel, ied, berbec)
  • suc de la un lime
  • 2-3 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de marime egala si se introduc in recipientul pentru marinare.

Usturoiul se curata si se piseaza sau se feliaza subtire. Patrunjelul se spala si se taie marunt.

Se amesteca sucul de lime, usturoiul si patrunejelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune carnea in caserola de marinare, se pune capacul si se intoarce butonul alb in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul de la aparatul de vidat Food Saver, se introduce in aparat si in caserola si se videaza de 3 ori.

Carnea este deja marinata, aromele condimentelor au patruns in doar cateva minute, nu mai este necesar sa asteptam ore pentru a se marina.

Puteti pregati deja carnea sau o puteti pune la frigider pentru maxim 30 de minute.

Se pun bucatile de carne pe betele de frigarui si se gatesc pe gratar. Daca folositi betigase de lemn, acestea trebuie inmuiate in apa, ca sa nu se arda.

Se serveste cu o salata si cu garnitura de cartofi sau orez.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor