autor:

cartederetete.ro

» » , , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2016

Ingrediente
500 g carne de oaie (sau miel, ied, berbec), suc de la un lime, 2-3 catei de usturoi, o jumatate de legatura de patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de marime egala si se introduc in recipientul pentru marinare.

Usturoiul se curata si se piseaza sau se feliaza subtire. Patrunjelul se spala si se taie marunt.

Se amesteca sucul de lime, usturoiul si patrunejelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune carnea in caserola de marinare, se pune capacul si se intoarce butonul alb in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul de la aparatul de vidat Food Saver, se introduce in aparat si in caserola si se videaza de 3 ori.

Carnea este deja marinata, aromele condimentelor au patruns in doar cateva minute, nu mai este necesar sa asteptam ore pentru a se marina.

Puteti pregati deja carnea sau o puteti pune la frigider pentru maxim 30 de minute.

Se pun bucatile de carne pe betele de frigarui si se gatesc pe gratar. Daca folositi betigase de lemn, acestea trebuie inmuiate in apa, ca sa nu se arda.

Se serveste cu o salata si cu garnitura de cartofi sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Pulpe de pui pe disc

Pulpe de pui pe disc

Se unge discul metalic cu ulei si se lasa sa se incinga. Dupa ce se incinge discul se mai adauga

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Frigarui la gratar

Frigarui la gratar

Se taie carnea in bucatele mici (2-3 cm). Procedam la fel si cu :rosiile, ardeii, ciupercile si

6 voturi    2 comentarii
45 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie (sau miel
  • ied
  • berbec)
  • suc de la un lime
  • 2-3 catei de usturoi
  • o jumatate de legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de cartederetete.ro
Faloodeh

Faloodeh

Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se

3 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
Faloodeh cu mere

Faloodeh cu mere

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida

Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Gulas(gulyas) de miel la ceaun