autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Frigarui marinate cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 900 g carne de vita, , 2 dovlecei, , 12 ciuperci., Pentru marinata - 5 cepe albe, , 3 catei de usturoi, , 2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri miere lichida, , 5 linguri sos de soia, , 1 lingura ghimbir dat pe razatoare,, cateva picaturi de sos iute (Tabasco), , 2 cuisoare, , rozmarin si cimbru (proaspete)., Pentru sos - 2 ardei grasi galbeni, , 150 g telemea, , 100 g branza de vaci neteda, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Preparati marinata: puneti toate ingredientele intr-un castron mare, impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Turnati peste ele un pahar cu apa calda si amestecati-le bine. Adaugati carnea taiata bucatele (cuburi), amestecati din nou, acoperiti vasul cu un capac si lasati carnea sa se marineze la rece, cel putin 6 ore. Coaceti ardeii, curatati-i de pielita si de seminte, taiati-i bucati si zvantati-i cu hartie absorbanta. Maruntiti-i in mixer impreuna cu telemeaua taiata cubulete si cu branza de vaci, incorporati in piureul astfel obtinut uleiul si bagati amestecul la frigider. Montati frigaruile alternand bucatile de carne marinata cu rondele de dovlecei si jumatatile de ciuperci, prajiti-le 10 minute pe gratar (eventual in cuptor, sub gril), intorcandu-le mereu, si serviti-le cu sosul de ardei si branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui marinate cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc si cus-cus

Carne de porc si cus-cus

Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ouzi - Orez specific tarilor arabe

Ouzi - Orez specific tarilor arabe

Se pune mazarea la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce a fiert se scurge

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 900 g carne de vita
  • 2 dovlecei
  • 12 ciuperci.
  • Pentru marinata - 5 cepe albe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri miere lichida
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 lingura ghimbir dat pe razatoare,
  • cateva picaturi de sos iute (Tabasco)
  • 2 cuisoare
  • rozmarin si cimbru (proaspete).
  • Pentru sos - 2 ardei grasi galbeni
  • 150 g telemea
  • 100 g branza de vaci neteda
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu masline