autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Frigarui marinate cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 900 g carne de vita, , 2 dovlecei, , 12 ciuperci., Pentru marinata - 5 cepe albe, , 3 catei de usturoi, , 2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri miere lichida, , 5 linguri sos de soia, , 1 lingura ghimbir dat pe razatoare,, cateva picaturi de sos iute (Tabasco), , 2 cuisoare, , rozmarin si cimbru (proaspete)., Pentru sos - 2 ardei grasi galbeni, , 150 g telemea, , 100 g branza de vaci neteda, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Preparati marinata: puneti toate ingredientele intr-un castron mare, impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Turnati peste ele un pahar cu apa calda si amestecati-le bine. Adaugati carnea taiata bucatele (cuburi), amestecati din nou, acoperiti vasul cu un capac si lasati carnea sa se marineze la rece, cel putin 6 ore. Coaceti ardeii, curatati-i de pielita si de seminte, taiati-i bucati si zvantati-i cu hartie absorbanta. Maruntiti-i in mixer impreuna cu telemeaua taiata cubulete si cu branza de vaci, incorporati in piureul astfel obtinut uleiul si bagati amestecul la frigider. Montati frigaruile alternand bucatile de carne marinata cu rondele de dovlecei si jumatatile de ciuperci, prajiti-le 10 minute pe gratar (eventual in cuptor, sub gril), intorcandu-le mereu, si serviti-le cu sosul de ardei si branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui marinate cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 900 g carne de vita
  • 2 dovlecei
  • 12 ciuperci.
  • Pentru marinata - 5 cepe albe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri miere lichida
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 lingura ghimbir dat pe razatoare,
  • cateva picaturi de sos iute (Tabasco)
  • 2 cuisoare
  • rozmarin si cimbru (proaspete).
  • Pentru sos - 2 ardei grasi galbeni
  • 150 g telemea
  • 100 g branza de vaci neteda
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
cotlet umplut