pieptul de pui dezosat depieliat si spalatse taie cuburi mari.Ceapa verde,se curatase spala si se toaca marunt.Usturoiul se curata de coaja se spala si se sfarma ca pentru mujdei.
Pieptul de pui cuburi se amesteca cu usturoi,ceapa verde tocata marunt,nucsuoara,piperul alb,sarea,sosul de soia,vinul alb,pasta de ardei iute si zaharul.Dupa ce se amesteca foarte bine cuburile de pui se pun cate una pe scobitori.Se prajesc la foc potrivit in tigaia unsa cu putin ulei de floarea soarelui
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii