Toate ingredeintele se taie in bucati potrivite (mai putin soia) pentru a se putea infige in in frigarui (de lemn sau metal)
Usturoiul se zdrobeste foarte bine apoi se freaca cu uleiul,Se adauga sare si piper dupa gust apoi apa pana se formeaza un sos de consistenta unei smantani.
Cu acest amestec vom unge frigaruiile.Vom folosi doar o cantitate mica din acest sos.
Se aseaza frigaruiile la gratar (electric,gaz,carbuni).Se lasa sa se patrunda usor.Cat sunt inca fierbinti se stropesc cu restul de sos.Se pot servi simple sau alaturi de orice garnitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii